Välkommen till Glada Gården!

Beställ en köttlåda!

GRISKÖTT    Vi har köttlådor till salu när vi slaktar gris! Du kan beställa halva och kvarts grisar, slaktad och styckad hos ett litet lokalt slakteri. Då får du kotletter, karré, filé, skinka, bog, sida, tjocka revben, lägg och färs. Ta kontakt med oss för att boka!

Mellan slakttillfällen har vi frysen fullt med gott griskött, korvar osv som du kan få när du besöker oss. Vi har ingen gårdsbutik, men istället finns våra produkter till salu hos Säbyåsgårds gårdsbutik

LAMM   Vi har också köttlådor med lamm. Du kan köpa helt eller halvt lamm. Då får du ett lamm, slaktad hos ett litet lokalt krav-märkt slakteri, styckad och vakuumpackad i en låda. Ta kontakt med oss för att boka!

Vi säljer också vakuumpackade delar på gården. Ring först om du vill komma förbi.
Och via Reko-ring i Gävle och Sandviken kan du också köpa vårt kött.

Välkommen på vår websajt!

Glada Gården är en liten gård utanför Ockelbo. Vi föder upp grisar och får till slakt på ett sätt som är så djurvänligt och naturligt som möjligt. Vi har djur av gamla Svenska lantraser som får vara ute året om. Om du vill ta kontakt med oss hittar du vår kontaktuppgifter till höger. Du kan också besöka vår Facebooksida.

Glada Gården

Ulvsta 75

81694 Ockelbo

072 – 972 14 08

FACEBOOK: https://www.facebook.com/GladaGardenOckelbo/